DESPRE NOI

CINE SUNTEM

IMUNOTEHNOMED SRL este o companie cu capital privat, care deține o experiență de peste 20 de ani în domeniul distribuției, instalării și întreținerii echipamentelor medicale.

Am reușit să construim o organizație de valoare, care oferă clienților săi soluții performante și optime din punct de vedere al siguranței, în cadrul unei colaborări bazate pe încredere reciprocă și deschidere spre cooperare. Cu o experiență vastă în domeniul comercializării, instalării și întreținerii echipamentelor medicale, putem afirma că suntem o companie, care a demonstrat în timp calitatea serviciilor prestate și  nivelul înalt de profesionalism al echipei noastre.

CE FACEM

Gamă largă de produse
Astăzi, suntem mândri să oferim, alături de partenerii noștri, o gamă largă de dispozitive  medicale, echipamente de laborator și consumabile, acoperind, astfel, segmentul general al specializărilor medicale și contribuind, prin calitatea produselor și serviciilor noastre, la dezvoltarea sistemului de sănătate din Republica Moldova.

Echipa noastră
O atenție specială o acordăm echipei noastre, formată din specialiști în domeniu – profesioniști,  cu un bagaj solid de cunoștințe și experiențe, care întotdeauna sunt gata să ofere soluții complete și eficiente, referitoare la echiparea și funcționarea dispozitivelor medicale.

Clienții noștri
Clienții companiei sunt instituțiile medico-sanitare publice și private, cum ar fi centre de transfuzie de sânge, spitalele republicane, raionale și municipale, laboratoarele private și altele.

ISO 9001
Compania Imunotehnomed depune toate eforturile necesare pentru a oferi produse și servicii, care să satisfacă, și chiar să depășească, cerințele și așteptările clienților. Ne îndeplinim întotdeauna obiectivele referitoare la calitate, îmbunătățind continuu sistemul de management al calității pe baza principiilor și cerințelor standardului ISO 9001.

preloader