Proiectul REPEMOL

Proiectul REPEMOL

Una dintre cele mai importante activități în cadrul Proiectului REPEMOL constă în modernizarea sistemului de urgenţe pediatrice prin dotarea cu echipament medical performant.

În cadrul acestui proiect, 4 instituții medico-sanitare de stat au beneficiat de mijloace tehnice de diagnostic de ultimă generaţie. Astfel, compania IMUNOTEHNOMED a înzestrat departamentele medicină de urgenţă  din cadrul Institutului Mamei şi Copilului, Spitalului Clinic Municipal pentru Copii “Valentin Ignatenco”, Spitalului Clinic Municipal Bălţi, Spitalului Raional Cahul, cu ultrasonografe portabile (Fukuda Denschi, Japonia) și sisteme de monitorizare a pacientului Heyer VizOr 10 (Heyer Medical AG, Germania).

Nota: Proiectul moldo-elveţian „Regionalizarea Serviciilor Pediatrice de Urgenţă şi Terapie Intensivă din Republica Moldova” (REPEMOL), implementat de Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate din Republica Moldova (CPSS-Moldova), cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare. 

Related Projects

preloader